Cart Icon Mijn mandje LEEG
Image Alternative Text

Begin 2015 was er gekeuvel tussen mij en mijn echtgenote dat een Cameo toch leuk zou zijn om al haar naaistukjes wat op te vrolijken. Na uitgebreid zoeken en kijken wat de mogelijkheden waren was de eerste cameo een feit.

Al heel snel merkten we dat het aanbod in België zeer beperkt was en niet iedereen staat te springen om in het buitenland te bestellen en de verzendkosten te betalen. Dus het idee om zelf het materiaal aan te bieden was al snel geboren. Uiteraard even rond kijken en uitzoeken waar jullie het hardst naar op zoek zijn en met welke kwaliteit we jullie een optimaal plezier kunnen geven voor jullie favoriete hobby.

‘Stick it’, of ‘kleef het’ was een logische naam aangezien zowel de textiel bedrukking als de vinyl op één of andere wijze al klevend wordt aangebracht. Stickits was geboren en we startte met een kleine voorraad flex en flock. Al heel snel werd die voorraad uitgebreid met zelfklevend vinyl en Silhouette toebehoren. Waarom net Silhouette? Het meest populaire toestel op de markt vraagt ook de meeste hulp –en vervangmiddelen. Ons assortiment blijft uitbreiden en we luisteren ook naar onze klanten om uit te zoeken welke producten of materialen er bij moeten komen in de webshop.

In tussentijd hebben we naast het materiaal ook vooral de winkel waar je je bestellingen kan ophalen na afspraak of om een woordje uitleg kan komen. Service is onze eerste bekommernis en we proberen dit steeds naar voor te schuiven. Ben je misschien op zoek naar een workshop, persoonlijk of in groep? Het kan allemaal en steeds met de glimlach.

Kijk rustig rond op onze website, waar we naast de webshop ook een deel op maat artikelen aanbieden en heb je een vraag. Stel ze gerust. Antwoord komt er gegarandeerd.

Bedankt aan alle klanten tot hier toe en we blijven trachten naar steeds verbeterde mogelijkheden en service.

 

Met zeer veel creatieve groeten,

 

Johan Homan