Cart Icon Mijn mandje LEEG
Image Alternative Text

Speciale vinyl

U wilt zelf stickers maken met uw eigen ontwerp of complexe ontwerpen toch als sticker gaan gebruiken? Maar er zijn schaduwen in of je vindt net die ene kleur niet dat je nodig hebt?

De oplossing is om zelf je stickers te printen en nadien eventueel uit te snijden. Met deze vellen op A4 formaat in mat, blinkend of transparant kan je alle richtingen uit.

Kijk welke printer je ter beschikking hebt om de juiste vinyl te bestellen.

Ritrama is al sinds jaar en dag een referentie als het op zelfklevend vinyl aankomt. De doordachte structuur en soepelheid van deze vinyl laat het toe om de meest waanzinnige creaties samen te stellen.

Of u nu in 1 kleur werkt of een kleurencombinatie nodig heeft, deze Ritrama folie is de ideale oplossing.

De polymeer folie is op de achterzijde voorzien van referentie kaders om het versnijden te vergemakkelijken. Voor binnen gebruik is deze folie onbeperkt te gebruiken. Voor buiten gebruik wordt een richtlijn aangegeven van 5 tot 7 jaar. Afhankelijk van de locatie.

De folie kan toegepast worden op plaatsen waar de temperatuur kan schommelen van -40°C tot +80°C. De ideale verwerkingstemperatuur ligt tussen +15°C en +20°C.

Gebruik onze glitter effect vinyl om de meest unieke resultaten te bekomen. De kleur verschilt afhankelijk van de zichthoek naar het vinyl. Een zeer rijk kleuren pallet met steeds 1 basiskleur

Deze vinyl is geschikt voor binnen gebruik en voor korte termijn bij buiten gebruik. Vinyl is dikker dan vol kleuren vinyl maar daardoor zeker niet minder soepel.

Deze vinyl is eveneens gemakkelijk te snijden en te pellen.

Moeten het altijd kleuren zijn? Neen, er is zo veel meer te beleven als het op zelfklevend vinyl aankomt. Wees eens creatief met krijtbord vinyl. Uitgesneden in allerlei vormen om uw persoonlijke tekstborden te maken, de koelkast ‘schrijfbaar’ te maken,… Of wat dacht je om zo een prachtig embleem of logo uit te snijden in mat glas folie? Succes gegarandeerd!